News

Een project om goed naar te kijken


WeLLDesign stond aan de wieg van SPECSTACULR™. Met behulp van intuïtieve (brainstorming e.a.) en systematische (morfologie e.a.) ideebevindingstechnieken samen met de klant heeft WeLLDesign het werkingsprincipe gevonden. Vervolgens zijn er meerdere prototypes, of Proof Of Principles, gebouwd in een iteratief proces. Elke POP was een vervolg op de vorige om zo de vele variabelen vast te kunnen stellen. Voor meer informatie over onze aanpak voor dit project: klik hier.

SpecstaculR™, prototyping, 3D printing

SPECSTACULR™, is een volledig automatisch device dat je bril poetst. De één-hand-bediening maakt gebruik in de auto gemakkelijk. Aan de buitenkant ziet het eruit als een luxe brillenkoker. Koker openen, bril plaatsen, koker sluiten, vergrendelen en activeren. Binnen een minuut kijk je weer door een schone bril. Bekijk hier de website.

Mockup, SpecstaculR website, kickstarter

Sinds 21 januari jl. is er een Kickstarter project gelanceerd voor SPECSTACULR™. Kickstarter is een crowdfunding platform om te onderzoeken of jouw project interessant genoeg is om mee verder te gaan. Geïnteresseerden kunnen het project “backen”. Binnen de eerste 3 uur had SPECSTACULR™ al 11 backers! Op deze Kickstarter pagina staat alle benodigde informatie.

Je leest er dat nog een laatste fase van ontwikkeling nodig is. Daarom blijft WeLLDesign nauw betrokken bij dit project. Onze expertise en kennis omtrent SPECSTACULR™ gaat diep. Wij kennen als geen ander de eisen en wensen. Van buiten ziet het er sophisticated uit, van binnen is ingenieuze techniek verborgen.

Specstaculr™ overview, Rendering, Visualize
Rendering van de brillenkoker in meerdere aanzichten.

Comments are closed.

Close Search Window