News

In 1996 the BMA Axia office chair designed by WeLL


BMA Ergonomics is in 1988 opgericht als Biomechanisch Advies Bureau. Het bedrijf gaf destijds voornamelijk ergonomisch advies over de werkplekinrichting van beeldschermwerkers. Na een succesvolle periode als importeur van bureaustoelen werd besloten om zelf de ideale ergonomische bureaustoel te ontwikkelen en te produceren. En zo kwam in 1996 de eerste BMA Axia op de markt. WeLLDesign staat voor het Industrial Design en het ontwerp van het logo.

20 jaar BMA Axia ergonomische kantoorstoel

Inmiddels zitten er al bijna 1.000.000 mensen op een Axia ergonomische bureaustoel en is BMA Ergonomics uitgegroeid tot een grote Europese marktspeler op het gebied van ergonomische bureaustoelen en 24-uursstoelen.

Comments are closed.

Close Search Window