Voor een globale markt

Salto Systems vroeg WeLLDesign een nieuwe internationale vormgeving te ontwikkelen voor producten op basis van het nieuwe platform voor elektronische toegangscontrole. De X4S Mini werd gekozen om als basis te dienen voor de introductie van deze nieuwe vormgeving.

 

Strategisch design voor de X4S Mini

Na een Strategisch Design sessie met het topmanagement op SALTO’s hoofdkantoor in de buurt van San Sebastian, ontwikkelde WeLLDesign SALTO’s nieuwe Design Language voor de mondiale markt.

SALTO, X4S Mini, elektronische toegangscontrole

De XS4 Mini is het eerste product voorzien van de nieuwe Design Identity.

De XS4 Mini is het eerste product van een reeks op basis van een platform voor elektronische toegangscontrole met de nieuwe Design Identity. XS4 Mini is klein, bescheiden van formaat en valt op met een modern LED-licht. Aan de buitenkant is de verandering ten opzichte van conventionele deurgrepen minimaal gebleven, maar aan de binnenkant is het een heel ander verhaal.

 

User-centered design

User-centered Design was het uitgangspunt voor het industrieel ontwerp. Daarom is zorgvuldig het werkelijke gebruik van toegangscontrole geobserveerd. Als gevolg daarvan is de basis gelegd voor de vormgeving van de XS4 Mini. Daarom is het LED-licht toegepast om de deurstatus beter te zien.

De lezer van de XS4 Mini is strak en beschikbaar in twee kleuren. En om het nog makkelijker te maken, wordt de XS4 Mini met een ruime keuze aan functionele en stijlvolle deurkrukken geleverd.

SALTO systems, X4S Mini, slimme deurklink

De SALTO X4S Mini is in twee kleuren beschikbaar. Zwart en wit.

 

SALTO Systems, X4S Mini, beurs, essen

De nieuwe SALTO X4S Mini op de security beurs in Essen

 

 

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window