Over Incradible

Incradible, een jong merk binnen de kantoormeubelindustrie, zocht een nieuw bureau, dat haar ambitie ‘next generation office’ benadert, geïnspireerd door het cradle-to-cradle principe. De next generation office kenmerkt zich door flexibiliteit, openheid, een taakgeörienteerde omgeving, interactie met anderen en inspiratie.  De Incradible ONE volgt de filosofie van Incradible door zijn flexibiliteit en taakgerichte ontwerp.

De Incradible ONE

WeLLDesign heeft in nauwe samenwerking met INCRADIBLE een volledig nieuw soort werkplek ontworpen. Eén enkele kolomvoet die twee bureaubladen kan dragen, de Incradible ONE.

Incradbile ONE, werkplek, flexplek

De optisch ‘zwevende’ kolomvoet is geïntegreerd in een verhoogde computer systeemvloer. Deze voet huist het mechanisme om het blad in hoogte te verstellen en zorgt meteen voor een onzichtbare afvoer van kabels. Het ontwerp van de ONE is gemaakt van duurzame materialen; een stalen kolom met een berken multiplex bureaublad en een eiken fineer of bamboe toplaag. Als tussenwand is akoestisch geïsoleerde wollen plaat toegepast.

De afgeronde hoeken, zachte materialen, geluidsabsorptie, volledige verstelbaarheid en aandacht voor persoonlijke privacy zijn kenmerkend voor de One. Kenmerken speciaal geïntegreerd voor de gebruiker.

Duurzaam

De Incradible ONE wordt geproduceerd met gebruik van duurzame bronnen (FSC gerecycled) en met duurzame, recyclebare materialen (hout en staal). Het bureau gaat na lease of aankoop terug naar de producent voor hergebruik van de ingeleverde en gerecyclede restproducten.

De One is in 2010 bekroond met het keurmerk Goed Industrieel Ontwerp. Om dit keurmerk te mogen dragen moet het ontwerp meer dan alleen mooi zijn. Het moet ook functioneel, innovatief en origineel zijn. Respect en materiaalkeuze zijn ook van groot belang. De One voldeed volgens de jury ruimschoots aan deze criteria.

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window