Fool en full proof koffie

Als de koffieautomaat het niet doet is het bedrijf in rep en roer. Koffie is een eerste levensbehoefte op de werkvloer. Hoe de complexe fresh brew koffieautomaat zo te ontwikkelen dat hij fool en full proof is?! De eerste – toen een rule breaker – table top fresh brew koffieautomaat, de VanNelle Esprit is door WeLLDesign compleet ontworpen en technisch ontwikkeld.

Van Nelle, esprit, koffieautomaat, koffie

Koffiekennis

WeLLDesign bedacht en ontwierp onderdelen, besparende en snel werkende mengsystemen voor cappuccino. Deze kennis staat aan de wieg van onder andere de Douwe Egberts Senseo. WeLLDesign ontwierp ook systemen voor Cafe Bar, het Britse Westomatic, Etna en voor Animo. De Capriolo voor Jacobs Douwe Egberts is al jaren zeer sterk vertegenwoordigd op Food Service locaties.

Douwe Egberts Senseo
Etna Profumo
Animo Optibean
Westomatic

Strategic design

Koffie heeft vele gezichten en de toestellen kunnen daarom op vele manieren worden vormgegeven. Van Weense romantiek via Braziliaanse passie tot Duitse zakelijkheid. Met Strategic Design zoeken we naar de vormtaal die bij uw merk en doelgroep past.

Cross-over innovatie

De kennis die WeLLDesign heeft opgedaan met de ontwikkeling van koffieautomaten zet zij ook in bij de ontwikkeling van doseer en dispenseer systemen voor droge producten (Cup-a-Soup), hoog viskeuze vloeistoffen zoals zeep (Dreumex), kit (PCCox) en andere koude en warme dranken ( o.a. BevyzSDS) en medicijnen (Evalan).

Opgedane ervaring in het ene marktsegment kunnen we toepassen in een ander marktsegment (cross over innovatie).

Comments are closed.

Close Search Window